Update containers

,Container nummer MSKU 1577991 is op 25-06-2020 aangekomen in Tanger.Op 08-07-2020 zal hij geladen worden op de Bomar Resolve.De vermoedelijke aankomstdatum in Gambia is 19-07-2020.U kunt de container volgen op www.safmarine.com.Op deze site staat ook de naam van de boot.De boot kunt u volgen op www.marinetraffic.com.

Als u gebruik wilt maken van onze volgende container dan is het raadzaam om het zeer binnenkort te brengen, er is nog beperkt plek. Wij laden op volgorde van binnenkomst van de goederen in onze loods in Coevorden.

Wij hebben van deBesteEHBOdoos weer een grote hoeveelheid verbandmateriaal en verbanddozen gekregen. Deze worden in gedeeltes verzonden naar Gambia om daar diverse ziekenhuizen mee te bevoorraden.deBesteEHBOdoos, bedankt voor het materiaal.Hieronder nog wat foto`s van vorige zendingen.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *