Update containers,

De container die afgelopen week geladen is in Coevorden, zal op 04-09-2020 geladen worden op Maersk Eindhoven.Op 07-09-2020 zal hij aankomen in Tanger en geladen worden op de JPO Gemini.Volgens de reder zal hij op 27-09-2020 aankomen in Banjul.Let wel, dit zijn vermoedelijke aankomst datums.MSKU 9571428 is 31-08-2020 aangekomen in Banjul.Zodra hij gelost is in onze loods in Gambia, sturen wij een mail naar de verzenders.De vakantie periode is weer voorbij, we zijn weer open op de normale tijden,Dinsdag t/m zaterdag, tussen 9.00 uur en 16.00 uur.Op maandag zijn we gesloten.Met vriendelijke groet,Team Bennie.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

2 reacties op Update containers,

 1. Bert Hop schreef:

  Stg soda gaat een ziekenhuis helpen.
  Een bij gebouw bouwen.
  Heb ik de volgende vragen:
  Wat kost 100 zakken cement
  Wat is nu heft uurloon van een metselaar
  Wat kost een vrachtwagen zand, grind
  Wat kost een container verschepen 90 ft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *