Container info

MSKU9571428 is gelost in de loods in Gambia, alle verzenders hebben bericht gehad.MRKU4937826 ligt voor anker in Tanger, deze zal 10 september geladen worden op de JPO Gemini en aankomen in Banjul op 27 september.De volgende container hopen we eind september / begin oktober te kunnen laden, er is nu nog plek.Wanneer de toevoer het toelaat zal er begin november weer een container geladen worden.Het lijkt nu nog vroeg maar wilt u met de kerst wat extra`s voor uw familie / vrienden in Gambia hebben, dan is dit het laatste moment dat het nog op tijd aan kan komen.Wilt u er zeker van zijn dat de extra goederen er met de kerstdagen zijn, verzend dan in de oktober container, uit ervaring weten we dat er onderweg van alles kan gebeuren op de route zodat het zomaar wat langer kan duren.Wij hebben hier als vervoerder geen enkele invloed op.In onze hal in Coevorden staan nog een groot aantal rollators die we gekregen hebben voor caring4mobility C4M The Gambia.We hebben al een grote partij verzonden en op dit moment staan er genoeg in Gambia.Mocht u er belang bij hebben, wij verzenden ze graag voor u, ( prijs via een p.b. ), de meesten hebben dikke banden en zijn goed te gebruiken.Met vriendelijke groet,

Team Bennie.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *