Update containers

Er zijn wat veranderingen voor wat betreft container nummer BUDU 5976118.De container is 18-11-2020 in Rotterdam geladen op de Maersk Luz.Op 25-11-2020 zal hij aankomen in Tanger en geladen worden op de AS Fabiana.Vermoedelijke aankomstdatum in Gambia is 05-12-2020.Wij verwachten dat container nummer BSIU 9842840 zeer binnenkort gelost gaat worden, de boot ligt nu aan de kade.Begin december gaan we opnieuw een container laden, hierin is tot nu toe nog plek maar wacht niet te lang.In onze loods in Coevorden staat veel kraam materiaal.U kunt in Coevorden zelf het materiaal bij elkaar zoeken en in dozen pakken, dozen zijn voldoende aanwezig.Het materiaal is natuurlijk gratis, u betaalt alleen de verzendkosten.Wij zijn aanwezig van dinsdag tot en met zaterdag, tussen 9.00 uur en 16.00 uur.

Met vriendelijke groet,Team Bennie.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *