We Blijven open

Dag Vriendinnen en vrienden,WE BLIJVEN OPEN,….U kunt uw goederen blijven brengen maar we hebben wel wat “spelregels” In de hal, achter de gele roldeur, staan pallets en een palletwagen. We willen u vragen zelf de goederen op deze pallets te zetten. Vooral nu is daarbij belangrijk dat op de dozen uw naam staat en die van de ontvanger en voordat u brengt de vrachtbrief instuurt. Mocht het, om wat voor reden ook, niet lukken om uw goederen uit de auto te halen dan gaan wij dat doen. We vragen u dan om wel op afstand te blijven. Wij schenken helaas geen koffie, we willen de contacten beperken tot het uiterst noodzakelijke. De ritten zullen verreden worden zoals afgesproken, wel vragen we of de goederen op een plek komen te staan waar de chauffeur ze gemakkelijk, zonder uw hulp, in kan laden. Wanneer er voldoende goederen zijn gaan we ook laden. De volgende hopen we begin januari te kunnen verzenden. Het transport gaat gewoon door. De openingstijden blijven als voorheen,Dinsdag tot en met zaterdag, tussen 9.00 uur en 16.00 uur. Op maandag zijn we gesloten. Mocht hier, om wat voor reden dan ook, verandering in komen zullen we dit op facebook en op onze site zetten. Kijk dus, voordat u komt, of er aanpassingen zijn, dit om teleurstellingen te voorkomen. We wensen een ieder die getroffen wordt door deze lock down, veel sterkte toe en hopen dat we hier met succes uit gaan komen.Met vriendelijke groet,Team Bennie.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *