Update containers en meer

Container nummer MSKU 0905139 ligt op zee vlak bij de haven van Banjul.Het lossen en vrijgeven zal nog even duren.De volgende container wordt 26-02-2021 geladen, deze is vol.In deze container gaan ook voedselpakketten mee die we gesponsord hebben gekregen, kerk in actie, groep Heeg, het zijn 48 pakketten.Deze zullen door Caring4mobility, in de binnenlanden, bij de armste families gebracht worden.Team C4M, alvast veel dank hiervoor.We hopen, omdat er veel blijft staan voor de volgende container, dat we die eerder kunnen laden.Het is aan te raden om voor deze container wel alvast een aanmelding in te sturen en eventueel de goederen te brengen, hoe eerder we de goederen hebben, hoe eerder we weer kunnen laden.We hebben nog ruimte in de loods om het zo lang op te slaan.Dus, wilt u zeker zijn dat uw goederen in maart mee gaan, breng het op tijd, vol = vol.

Met vriendelijke groet,Team Bennie.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *