Update sponsoring medische goederen

Diverse mensen hebben op onze oproep gereageerd en dankzij deze mensen hebben we ruim 13 m3 goederen kunnen laden.Vooral dankzij een bedrijf waarvan we de naam niet mogen noemen, hebben we zo een grote hoeveelheid kunnen verzenden.Het is geweldig, iedereen bedankt, we kunnen hiermee veel klinieken blij maken.Jereba, de loods eigenaar in Gambia, gaat de distributie doen, hij zal er voor zorgen dat zoveel mogelijk klinieken bevoorraad gaan worden.Ter zijner tijd zullen er foto’s van de distributie op onze site en facebook komen.Iedereen nogmaals hartelijk dank.

De container die we nu hebben geladen heeft als nummer MRKU 4815041.Alle klanten waarvan de goederen geladen zijn, zullen in de loop van volgende week een mail krijgen als bevestiging.De codes waaronder het verzonden is, staan op de factuur die u van ons kreeg.Het is belangrijk dat u de factuur bewaard omdat daar dus de codes op staan.Hebt u geen factuur gekregen, kijk dan nog even in de spam of anders, mail ons even, dan sturen we hem opnieuw.benniehelptgambia@gmail.com.

Met vriendelijke groet en een fijn weekend,Team Bennie.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *