Update containers

Update containers,De container die we nu aan het laden zijn heeft als nummerMRSU 4303927We hebben niet zo veel kunnen laden dan we hadden gehoopt.Er waren veel “lastig” te laden goederen, daardoor veel ruimteverlies.Er blijft helaas veel over voor de volgende container.We begrijpen uw teleurstelling maar het kon niet anders.Alle verzenders waarvan de goederen wel zijn geladen krijgen volgende week een mail.Als de aanvoer zo blijft gaan we de volgende container eerder laden.Wacht dus niet te lang met aanmelden en brengen, des te eerder kunnen we een container bestellen en kunnen we weer laden , zo voorkomt u teleurstellingen.Container nummer MRKU 4815047 zal 18-05-2021 aankomen in de haven van Banjul.Team Bennie wenst u een fijn weekend.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *