Update containers

Update containers,Container nummer MRSU 4303927 staat nu op de Maersk Izmir en zal 20-06-2021 geladen worden op de Hooge.Volgens de reder zal de container 04-07-2021 aankomen in Banjul.Vrijdag 18-06-2021 gaan we weer een container laden, deze is vol.Voor de volgende container kunt u natuurlijk wel een vrachtbrief insturen en de goederen brengen.Breng de goederen op tijd, vanaf dinsdag 22-06-2021 is de hal weer bijna leeg, wacht u te lang met brengen gaat u in de daarop volgende container.Ook deze week is de hal weer plotseling “volgelopen “.Hoe eerder u uw goederen brengt, des te eerder wij weer kunnen laden.

Ophaaldienst,

De eerstvolgende route voor de ophaaldienst die we plannen zal richting Noord -Nederland gaan.Hebt u goederen staan dan kunt u vanaf nu een vrachtbrief en een aanmelding voor de ophaaldienst insturen.U vindt deze op onze site www.benniehelptgambia.org, onder de link transport.U krijgt ruim van te voren een mail met datum en tijd.Andere delen van het land kunnen natuurlijk ook insturen voor de ophaaldienst, wij plannen u dan in voor de ritten.

Met vriendelijke groet,Team Bennie.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *