Update containers

Containernummer HASU4180036 ligt voor de kust van Gambia maar kan nog niet gelost worden.HASU4306377 zal omstreeks 11-01-2022 aankomen.

Voor de volgende zending hebben we diverse keren een container besteld, het lukt nu om op 27-12-2021 een container te laden.De schaarste is groot, hierdoor lopen we vier weken achter op schema.Ook de containerprijzen worden steeds hoger, we zullen in de toekomst onze tarieven helaas aan moeten passen.Onze agent in Rotterdam probeert voor ons een zo gunstig mogelijk tarief af te spreken, Marcel Punt, Easy-Shipping, dank hiervoor.U kunt gewoon blijven inbrengen, er is ruimte.Mocht het nodig, zijn en het lukt ons, gaan we in januari een extra container verzenden.

Voor onze nieuwe verzenders, hartelijk welkom.We zullen op onze site nog een keer uitleggen hoe het één en ander werkt.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *