Update containers

Containernummer HASU4180036 ligt voor de kust van Gambia maar kan nog niet gelost worden.HASU4306377 zal omstreeks 11-01-2022 aankomen.

Voor de volgende zending hebben we diverse keren een container besteld, het lukt nu om op 27-12-2021 een container te laden.De schaarste is groot, hierdoor lopen we vier weken achter op schema.Ook de containerprijzen worden steeds hoger, we zullen in de toekomst onze tarieven helaas aan moeten passen.Onze agent in Rotterdam probeert voor ons een zo gunstig mogelijk tarief af te spreken, Marcel Punt, Easy-Shipping, dank hiervoor.U kunt gewoon blijven inbrengen, er is ruimte.Mocht het nodig, zijn en het lukt ons, gaan we in januari een extra container verzenden.

Voor onze nieuwe verzenders, hartelijk welkom.We zullen op onze site nog een keer uitleggen hoe het één en ander werkt.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

2 reacties op Update containers

 1. Jan Guurink schreef:

  Beste Bennie,

  Via Goods for Gambia aan jullie adres gekomen. Wij zouden graag 3 pakketten (bananendozen) met de container van 27 december mee sturen.
  Is er nog ruimte en waar kan ik ze afleveren? Wij wonen in de buurt van Den-Haag – Leiden.
  Horen graag! Mvg Jan Guurink

  • Foppe Nieland schreef:

   Hallo,

   Wij zitten momenteel nog in een fase van goed overleg met G4G, het mooie is dat we elk een niet commercieel doel nastreven. Wij weten dat hun ophaaldienst gratis is maar helaas kunnen wij dat momenteel (nog) niet oa doordat wij minder containers transporteren dan G4G deed en onze vast kosten wat anders liggen. Wij rijden met een vrachtauto en kunnen dus ook grotere vrachten ophalen zoals bv as donderdag in Den Haag en zouden jullie spullen deze keer gratis mee kunnen nemen i.c.m. Televisiestraat 2e als ophaal adres. Als u dan daar ook kan zijn op een tijd die wij bv een half uur voor aankomst aan U door bellen dan kan dat zeker, wij denken dan omstreeks 10:30 uur in den Haag te kunnen zijn. Vr gr Team Bennie Helpt Gambia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *