Algemene kennisgeving

,Afgelopen zaterdag, 04-12-2021, zijn stichting Goods for Gambia en Stichting Bennie helpt Gambia bij elkaar geweest.We hebben een fijn gesprek gehad.Goods for Gambia is gestopt en Stichting Bennie helpt Gambia neemt, in eerste instantie, de ophaalpunten over.Dit betekent voor Stichting Bennie dat we de organisatie, zoals hij tot nu toe was, aan moet passen.Vanavond, 07-12-2021, komen we weer bij elkaar om het één en ander door te nemen, hopende op een vlotte overgang.We hopen dat u begrip hebt voor het feit dat we niet vanaf nu al volledig kunnen functioneren zoals ons plan is, er moet nog van alles geregeld worden en dat heeft tijd nodig.We gaan er van uit dat per januari 2022 alles weer op rolletjes verloopt.Geef ons even die tijd.Op onze site, www.benniehelptgambia.org staat een uitleg over het aanmelden van uw goederen en de ophaaldienst.Wij vragen u deze even te lezen, alsook de algemene voorwaarden.Tevens vragen wij nog enkele beladers voor de containers en vrachtwagen chauffeurs die ons af en toe willen helpen met het afhalen van de goederen op de afhaalpunten en het laden van de containers.Het team van Bennie gaat, met hulp van Goods for Gambia, zijn best doen om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Aan alle nieuwe facebook vriendinnen en vrienden, Van Harte welkom.

Met vriendelijke groet,Team Bennie.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *