Beste Gambia vrienden.

Als eerste namen ons allen een voorspoedig maar vooral een gezond 2022 en hopelijk zijn we snel weer verlost van deze  vervelende en lastige Corona gerelateerde belemmeringen in de wereld.

Eind januari hopen we  weer een container te kunnen plannen. Dit is uiteraard helemaal afhankelijk  van uw aanmeldingen via onze digitale vrachtlijst op deze website. Omdat we hopelijk  wat ex verzenders  van Goods For Gambia die met hun transporten naar Gamba zijn gestopt mogen verwelkomen.  Wij hopen hierdoor weer een rendabel aantal containers in 2022 te mogen vervoeren naar Gambia.

Wij hadden gehoopt om de transporten van Goods for Gambia in goed overleg te integreren  in onze stichting die in 2004 is opgezet door Bennie Ahlers. Helaas is dit door diverse oorzaken i.c.m. met de tijdsdruk niet helemaal gegaan zoals we zo graag hadden gewild. Wij  wensen hen echter toch veel succes met de projecten in Gambia en hopelijk kunnen we in de toekomst toch nog iets voor elkaar betekenen vanuit de regio.

Mocht u gebruik willen maken van onze Gambia transportservice eventueel i.c.m. met de ophaalservice dan stellen we het zeer op prijs dat u ons dit z.s.m laten weten via de digitale vrachtlijst op deze site. Hierdoor kunnen we ook z.s.m. een effectieve ophaalroute plannen. De regels en voorwaarden zijn te vinden onder het menu “transport” op deze site. Deze service proberen we zo kosten neutraal mogelijk uit te voeren, zelf  brengen naar Coevorden heeft echter onze voorkeur.

Wij streven er altijd naar als non profit  stichting  onze service zo klant en doelgericht mogelijk uit te voeren. Helaas zijn ook wij erg afhankelijk geworden van de prijzen die aan ons worden doorberekend zoals de containerkosten, transport, truck-brandstof en huurprijzen. Dit waren vaak vaste prijzen maar momenteel lijken o.a.  de containerprijzen meer dagprijzen te zijn geworden .

Hoe eerder we weten dat we een volle container kunnen laden des te  groter de kansen zijn om hier een gunstigere prijs voor te krijgen aangeboden. Het verschil kan soms meer dan 1000 euro zijn wat omgerekend ca 14 euro per m3 container volume is, dit was ook de reden dat we afgelopen jaar soms helaas de m3 prijzen hebben moeten aanpassen.

De  huidige prijs is nu vast gesteld  op 150 euro/m3  wat gelijk is aan de Goods for Gambia prijs. Voor ons is dit op basis van ca 18 containers per jaar.

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn blijven we ook in 2022  open van dinsdag t/m zaterdag van  09:00 tot 16:00.    

Team Bennie Helpt Gambia

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *