Ophaalservice planning info

We proberen vanaf volgende week weer een aantal ophaalritten te plannen .

Ons  streven is om deze ritten zo effectief en goedkoop mogelijke uit te voeren wat in ieders belang is.

Een mooi aantal ophaalpunten van GfG zijn gebleven waar we heel erg blij mee zijn voor onze nieuwe ex GfG klanten en misschien ook wel een mooie optie voor onze bestaande klanten die soms kleine partijen versturen.  

Het zou ideaal zijn dat verzenders van kleine hoeveelheden dit dan ook  via een ophaalpunt laten ophalen indien het mogelijk is of zelf brengen naar Coevorden als dat een reële optie is.

Ophalen van privé adressen blijft natuurlijk altijd mogelijk zeker bij grotere volumes.

Wij zijn nog opzoek naar ophaalpunten in Zuidholland omgeving Den Haag / Rotterdam , Utrecht Gelderland langs de A28 en de kop van Noord Holland. Zo kunnen we onze verzenders van  kleinere partij helpen en zo ook onze ophaalservice betaalbaar en effectief te houden.

Hoe werkt het.

Zodra er bij ons voldoende aanvragen zijn binnen gekomen gaan we routes plannen en worden de klanten op de route geïnformeerd via ons of de ophaal punten.

Wij proberen de routes zo effectief mogelijk  te plannen met TomTom voor trucks en daaruit halen we dan de aankomst tijden per adres dit word vervolgens in een planning gezet waarbij we dan een vroegste tijd van ca 15 minuten  en 1 ½ uur later als uiterste tijd aanhouden.

Voorbeeld :

TomTom geeft bijvoorbeeld een aankomsttijd aan van 9 uur voor een adres,  dan krijgt u van ons meestal een week voor de route datum  een mail met de  ophaal tijd dit is dan een tijdvak  van bv 08:45  – 10:30 . Mochten wij echter ver buiten deze periode aankomen dan zullen we z.s.m telefonisch contact met u opnemen. Mocht er een mogelijkheid zijn dat de goederen buiten klaar staan onder een afdak of carport indien nodig mag dat ook.

Wij proberen de komende tijd  iedereen z.s.m. te informeren over de routes die we  gaan rijden met onze vrijwillige chauffeurs. Door deze  werkwijze en de enorme tijds druk waar we helaas ongewild in zijn terecht gekomen zullen we u misschien u nog niet altijd zoals we graag willen informeren maar we doen echt ons uiterste best en hopen dan ook op beetje begrip.

Het plan

Zaterdag 8 januari maken we een planning voor de eerste routes van 2022 die we aan het eind van week  2 willen gaan rijden.  We zullen iedereen hierover z.s.m. informeren.  

Team Bennie Helpt Gambia

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *