Ophaal routeplan 27 januari

Hier onder onze route die we op 27 januari willen gaan rijden. Alle priv├ę adressen en inleverpunten krijgen een mailtje met een tijdsslot wanneer we langs komen, indien we door bv files het tijdslot niet halen zullen we U bellen. Verzenders die nog willen versturen via een inleverpunten op deze route graag z.s.m onze digitale vrachtbrief invullen en vervolgens zelf afspraak maken met het betreffende inleverpunten voor donderdag 27 januari. Adressen of telefoon nummers zijn bij ons op te vragen i.v.m de privacy mits deze al is aangeven in de keuze lijst met toestemming.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

5 reacties op Ophaal routeplan 27 januari

 1. Anoek Bleumer schreef:

  Hoi, ik zie dat jullie de 27e weer een route rijden door Nederland. Graag zou ik ongeveer 5 a 6 bananendozen mee willen geven, deze kan ik afleveren in Arnhem.
  Is dat nog mogelijk en kan ik de adres en telefoon gegevens van het inleverpunt krijgen.
  Ik zal meteen als ik weet hoeveel dozen ik exact heb ook de vrachtbrief invullen.

  Hartelijke groet,
  Anoek

  • Foppe Nieland schreef:

   Beste Anoek

   Wij zijn normaal gesproken dinsdag weer open. Ik ben bestuurslid en rij donderdag ook de route. Het adres in Arnhem was aangepast zag ik vanmiddag, misschien verhuisd. Als je de vrachtbrief invult komt het vast goed en misschien kun je het beste even bellen of mailen naar het inleverpunt in Arnhem, wanneer je spullen kunt brengen en waar gsm: 0615415947 mail: moniek_ijnzonides@hotmail.com . Hoop dat dit voldoende is om het te regelen en anders dinsdag even bellen naar onze stichting, we zijn open van 9 tot 16 uur di t/m zaterdag , Vr gr Foppe Nieland

 2. Ronald Ruiken schreef:

  Wanneer gaat de volgende container en word het opgehaald in Aalten.
  Wat zijn de kosten voor 5 dozen

 3. Lourine Juliana Wix schreef:

  Hoi ik zit in amsterdam en heb 11 dozen kleding en schoenen voor een gezin in nood in ghambia hoe krijg ik ze mee wat zijn de kosten en hoe kan ik die betalen

 4. Hoi ik zit in amsterdam en heb 11 dozen kleding en schoenen voor een gezin in nood in ghambia hoe krijg ik ze mee wat zijn de kosten en hoe kan ik die betalen
  Ladyultra110771@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *