Update containers

Update containers,MRKU4283200 is op 19-01-2022 aangekomen in Algeciras. Op 25-01-2022 zal hij geladen worden op Celsius London.26-01-2022 komt hij aan in Tanger. OP 1-02-2022 wordt hij geladen op Elizabeth/204S waarna hij aan zal komen op 16-02-2022 in Banjul. Binnenkort hopen we weer een container te kunnen laden. Er is nog plek maar wacht niet te lang met aanmelden en brengen/laten halen. Binnenkort willen we nog wat routes plannen. Deze routes zullen gaan naar Noord / Zuid-Holland en richting Zuid- Nederland. U kunt zich daar nog voor opgeven deze week. Andere delen van het land mogen natuurlijk ook opgeven, we gaan dan kijken of wij u dan ook nog in kunnen plannen in een route. Kijk ook even op onze site naar de inleverpunten, misschien is er één bij u in de buurt. I.V.M de privacy staan niet alle telefoonnummers bij de inleverpunten. Wanneer u op de vrachtbrief aangeeft dat u naar een inleverpunt brengt, sturen wij u het telefoonnummer voor het maken van een afspraak. Goederen worden dan, tegen een kleine vergoeding, daar door ons opgehaald. Wij blijven natuurlijk ook gewoon ophalen vanaf een privé adres.

Team Bennie wenst u een fijne dag.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *