Container info

Container nummer MRSU3704735.Container nummer MRSU 3704735 is geladen en zal maandag richting Rotterdam gaan. In de loop van de week zullen we iedereen, waarvan de goederen geladen zijn, een mail sturen. De hal is weer leeg, u kunt uw goederen zonder afspraak brengen van dinsdag tot en met zaterdag, tussen 9.00 uur en 16.00 uur. Op maandag zijn we gesloten. Wacht niet te lang met brengen om teleurstellingen te voorkomen. Graag, voordat u brengt, een vrachtbrief insturen vanaf onze site, www.benniehelptgambia.org, onder de link transport.

We kunnen nog steeds beladers en chauffeurs gebruiken, u kunt zich hiervoor aanmelden via de mail.benniehelptgambia@gmail.com.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *