Update containers

TLLU 5878130 is 25-03-2022is in Tanger geladen op AS. Selina. Op 17-04-2022 zal deze aankomen in Banjul.

MRSU 3704735 wordt op 04-04-2022 geladen op Elly Maersk. Deze zal op 08-04-2022 aankomen in Tanger. Op 22-04-2022 zal de container geladen worden op SC. Parma. Aankomst in Banjul zal 14-05-2022 zijn.

Binnenkort gaan we de ritten plannen voor de volgende container. Wilt u graag gehaald hebben vanaf een privé adres of inleverpunt, stuur dan nu een vrachtbrief dan kunnen we u nog inplannen. De inleverpunten staan op de vrachtbrief. U krijgt ongeveer een week voordat we uw goederen halen een mail met datum en tijd. Er is voor u dus nog voldoende tijd om uw goederen, nadat de vrachtbrief is ingestuurd, fatsoenlijk in te pakken. Mocht het een doos meer of minder zijn dan dat u op hebt opgegeven, dan is dat geen probleem.

Wilt u zelf brengen naar Coevorden, wacht dan niet te lang, er staat alweer een mooie rij voor verzending, het gaat snel.

Er liggen nog zes mooie één persoons matrassen en drie banken te wachten op vervoer naar Gambia. Voor de prijzen graag een P.B.

De vakantieperiode staat voor de deur. We zijn nog steeds op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met laden of willen rijden op onze vrachtwagen. Dit zal één of twee keer per maand één dag zijn. We laden altijd op vrijdag / zaterdag, wilt u voor ons rijden dan kan dat in overleg van maandag tot en met zaterdag. Graag dit bericht zoveel mogelijk delen, we zijn u nodig om de constante stroom goederen naar Gambia te kunnen blijven sturen.

Met vriendelijke groet en een fijne dag, Team Bennie.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *