update containers,

Container nummer MRKU4375380 is op 04-07-2022 aangekomen in Tanger.Op 17-07-2022 zal deze geladen worden op A.S. Fabiana. 08-08-2022 zal de boot aankomen in Banjul.

Wanneer een boot aangekomen is wil het nog niet zeggen dat de container dan snel gelost kan worden. De boot kan twee weken voor de kust liggen, dan moet hij gelost worden en vrij gegeven. Zodra de container gelost is in onze loods in Gambia, sturen we aan alle verzenders waarvan er goederen in de container staan, een mail.

De volgende container gaan we begin augustus laden. Er is nog plek maar wacht niet te lang.De ophaaldienst moet de ritten nog rijden en die zijn behoorlijk vol.

We merken aan de vragen van onze klanten dat er weer plannen worden gemaakt om vanaf oktober / november weer naar Gambia te gaan. Wilt u zeker zijn dat uw goederen daar dan ook zijn, hou er dan rekening mee dat de container tegenwoordig 10 tot 12 weken onderweg is en dan moet er onderweg geen vertraging zijn. Goederen die in oktober of begin november in Gambia moeten zijn, moeten in augustus geladen worden, ( de volgende container dus ). Wilt u uw goederen gehaald hebben, stuur dan op tijd een vrachtbrief in.

We hebben helaas onze vrachtwagen weg moeten doen en we huren nu een bus of vrachtwagen. We zijn dus niet meer zo flexibel. Als de vrachtbrief komt nadat we de ritten gepland hebben en een bus of vrachtwagen hebben gehuurd gaat het naar de volgende ronde. We kijken op het moment van plannen of we voor de rit een bus kunnen huren of dat het een vrachtwagen moet worden. We zullen, voordat we gaan plannen, een bericht op facebook en onze site zetten. Op tijd aanmelden is belangrijk voor het plannen van de ritten en het bestellen van een container.

Met vriendelijke groet,

Team Bennie

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *