Update containers,

Container MRKU4375380 staat in Tanger. Op 17-07-2022 zal hij geladen worden op A.S. Fabiana. 01-08-2022 zal de boot aankomen in Banjul.

De ritten voor de volgende container zijn gepland. Aanvragen die nu nog binnen komen, daarvan kunnen we niet garanderen dat we die nog kunnen halen voordat we weer gaan laden. We hebben geen vrachtwagen meer en zijn dus niet meer zo flexibel, voor de ritten huren we nu busjes of een vrachtwagen. Zelf brengen kan natuurlijk altijd, we zijn open van dinsdag tot en met zaterdag tussen 900 uur en 16.00 uur.

Zou u, in plaats van appen via Whatsapp of Messenger, een mail willen sturen wanneer u vragen hebt? De mail wordt dagelijks gelezen en afspraken kunnen we dan opslaan, de telefoon blijft in de hal na sluitingstijd en in het weekend. Het mail adres is,

benniehelptgambia@gmail.com

Bij voldoende aanvoer gaan we 05-08-2022 weer een container laden. Dit lijkt nog ver weg maar de aanvoer is deze maand groot.We kunnen helaas niet eerder laden, er is nog wel plek dus u kunt uw goederen aanmelden en brengen.

Een fijn weekend,

Team Bennie.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *