Container info en openingstijden

Update containers,Container MRKU4375380 zal nu 07-08-2022 aankomen in Banjul.Gisteren hebben we containernummer CAAU5353144 geladen.Hij is gistermiddag nog naar Rotterdam vertrokken.Alle verzenders waarvan de goederen in deze container staan, hebben inmiddels bericht gehad. Er is veel blijven staan, we hopen eerder dan normaal, opnieuw een container te kunnen laden.Breng dus snel uw goederen, vol = vol .Mocht het lukken dan komt deze container eind november binnen, garanties kunnen we echter niet geven.Denk ook aan de decembermaand, wilt u wat extra’s voor uw gezinnen in december dan moet het nu mee.Komt het in de container die hopelijk eind september geladen kan worden, komt het vermoedelijk te laat aan in Gambia.Ieder jaar hebben we teleurgestelde klanten aan de lijn waarvan deze goederen te laat binnenkomen, vandaar dat we het nog maar een keer vermelden.

Denkt u ook even aan de veranderde openingstijden per 05-09-2022?Donderdag van 10.00 uur tot 14.00 uur,Vrijdag van 10.00 uur tot 14.00 uur,Zaterdag van 9.30 uur tot 14.00 uur.In noodgevallen op afspraak. ( via mail ) Voor vragen liever niet meer bellen, appen of via messenger.De mail wordt dagelijks gelezen en indien mogelijk ook direct beantwoord.benniehelptgambia@gmail.comGaat u toch bellen of appen krijgt u alleen antwoord tijdens openingsuren en moet u dus langer wachten.De telefoon van de stichting blijft in de loods.Af en toe brengen klanten hun goederen in delen naar onze loods en wordt het niet verzendklaar gemaakt.Op zich prima, echter, de goederen komen pas in de rij voor verzending als alles verzendklaar is gemaakt door de klant.

Het is verzenden op eigen risico, wij verpakken de goederen niet.Goederen kunnen op deze manier dus te laat in de rij komen en gaan dan niet in de container, ook al staat het hier al enkele weken.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *