Wim

Vandaag was Wim zijn laatste werkdag bij de stichting, na het laden van de container hebben we Wim samen met Jannie uitgezwaaid met een klein groepje vrijwilligers. Wim gaat nu eerst een paar weken genieten van zijn verdiende pensioen nadat hij 7 jaar werkzaam is geweest bij de stichting waar hij altijd zeer is gewaardeerd door zijn toewijding en inzet en bovenal zijn binding met de klanten. Wim gaat verder als secretaris en vrijwilliger om op toerbeurt de hal te bemannen, ook zal hij proberen vanaf huis de mails te blijven beantwoorden. We zijn dan ook vanaf nu open op donderdag en vrijdag van 10:00 tot 14:00 uur en zaterdag van 010:00 tot 14:30 uur. We hopen dat onze klanten begrip hebben voor deze aanpassing van de openingstijden die vanaf nu geheel door een klein aantal vrijwilligers worden ingevuld.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *