Ophaal ritten info september

De routes zijn inmiddels al vol gepland qua volume of rittijden. Mensen die geen mail hebben gehad de afgelopen week zullen we helaas deze maand niet meer op kunnen halen.

22 sept rijden we een route via Waalwijk inleverpunt , Nieuwerkerk inleverpunt , Den Haag , Rotterdam en Vaasen. Inleveren op de inleverpunten is misschien nog mogelijk qua ruimte in de bus , uiteraard in overleg met het inleverpunt.

Wij overwegen om na de rit van 22 sept om helaas te stoppen met het inleverput in Nieuwerkerk. Dit omdat hier vaak beperkte hoeveelheden spullen ingeleverd worden. De extra kilometers die we hiervoor moeten rijden met de huur bus zijn helaas niet meer rendabel voor ons . Tevens kost dit onze vrijwilligers 1 1/2 a 2 uur extra rijdtijd waardoor onze vrijwilligers te lange dagen maken.

23 sept rijden we een route richting Limburg en de inleverpunten in Arnhem en Nijmegen. Inleveren op deze inleverpunten is misschien nog mogelijk qua ruimte in de bus , uiteraard wel in overleg met het inleverpunt.

27 sept rijden we een route door Noord Holland , Friesland en Drenthe deze route is zowel qua volume als rijtijd helemaal vol.

30 sept wordt door een klant van de stichting ook de goederen van de inleverpunten in Aalten en Weerselo opgehaald , wat we uiteraard zeer waarderen.

We gaan vermoedelijk 7 en 8 oktober de container laden

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *