Brengen van goederen

Onze hal is momenteel erg vol en er staat al veel meer dan er in de container past die we 3 en 4 oktober gaan laden. We stellen het zeer op prijs dat er pas na 6 oktober weer spullen gebracht gaan worden. Als het niet anders past kunnen we nog wel wat kwijt maar het gaat zeker niet meer in de container van 3 en 4 oktober passen.

Onze procedure wat kan er mee en wat moet misschien even wachten:

De spullen die echt ook naar de hal zijn gebracht of zijn opgehaald en natuurlijk zijn betaald komen in de rij te staan om te worden geladen.. Goederen die zijn aangemeld om te worden opgehaald gaan wel op basis van de aanmeld datum omdat wij zelf bepalen wanneer we de spullen ophalen kunnen op basis van een rendabele route.

Onze ervaring is nl dat we alleen op basis van aanmeldingen geen container kunnen bestellen.

Wacht dus niet langer dan echt noodzakelijk om spullen te brengen of aan te melden voor de ophaalservice. Zodat we snel weer een container kunnen versturen.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *