Voorwaarden hulpgoederen inleveren.

Momenteel hebben we weer een behoorlijke hoeveelheid medische hulpgoederen staan.

Uiteraard zoeken we nog steeds sponsoren die ons ondersteunen om dit te verzenden naar Gambia.

Deze hulpgoederen zijn kraamverband spullen etc. Als deze nog in een gesloten verpakking zitten kunnen we die wel laden in de vrije open ruimtes maar er worden ook vaak verband en kraamverband aangeleverd met open verpakkingen of helemaal los hier zijn we minder blij mee want dit is niet hygi├źnisch en kost ons ook veel tijd om dit allemaal opnieuw te verpakken. We zouden dan ook graag zien dat dit los verbandmateriaal niet meer gebracht wordt.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *