Update containers,

MRKU 3752108 is aangekomen in Banjul.We hebben nog geen bericht dat hij is vrij gegeven, dat kan nog enkele dagen duren.16 december gaan we opnieuw een container laden.Goederen die vanaf nu ingeleverd worden in Coevorden, komen op reserve te staan.Op zaterdag 24-12-2022 en 31-12-2022 zijn we gesloten.Er is ons ter ore gekomen dat er een verhaal rond gaat dat er goederen in Gambia achtergehouden worden en door de loods eigenaar verkocht worden Dit is pertinente onzin.

Men heeft vermoedelijk het verhaal over de goederen die langer dan drie maanden in de loods in Gambia staan niet goed begrepen. Voordat ze vervallen krijgen wij van de loods eigenaar een lijst met codes die er al langer staan. Wij mailen eerst de verzender, de verzender heeft dan 14 dagen om te reageren. Pas daarna vervallen de goederen aan de loods eigenaar. De loods eigenaar mag met de goederen doen wat hij wil. Er is echter één uitzondering. Medische goederen worden niet verkocht maar worden verdeeld onder verschillende ziekenhuizen. Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn, vraag het aan ons en u krijgt een antwoord, wel graag alleen via mail. Verhalen van “ik heb gehoord” hebben we niets aan, graag bron en bewijs. De loods in Gambia is niet zo groot. Zodra u bericht hebt gehad dat de goederen over zijn, dan graag uw ontvanger vragen deze zo snel mogelijk te halen.

16 en 17 december gaan we weer een container laden.

Alvast bedankt voor uw medewerking.

Team Bennie wenst u een fijne decembermaand.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *