Eerste container 2023 geladen.

Vrijdag en zaterdag de eerste container van 2023 geladen, deze zal maandag 6 februari worden opgehaald voor de reis naar Gambia.

De transport tijden zijn momenteel tussen 7 en 10 weken.

Eind februari of begin maart denken wij de 2e container van 2023 te kunnen laden en we rekenen erop dat we dan eind maart de aller laatste container als stichting versturen wat dan de 3e van 2023 wordt .

Wacht dan ook vooral niet te lang met het invullen van de vrachtbrieven als u nog goederen via onze stichting wilt versturen zodat wij een redelijke inschatting kunnen maken wat we nog kunnen verwachten aan volume.

Het is voor ons ook zeer belangrijk dat in de vrachtbrief goed wordt aangegeven hoeveel m3 het betreft. Dit is nl zeer belangrijk voor de laatste container van eind maart omdat we geen reserve meer op kunnen bouwen vol is vol nl, dit is echter ook zeer belangrijk voor de ophaal service planning.

Zodra we denken voldoende spullen hebben voor de laatste container sluiten we de digitale vrachtbrief op deze site.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.