Container info

Container 1 2023, op transport vanaf 10/2

Vrijdag 10 februari wordt deze weer opgehaald nadat we deze een FYCO inspectie hebben gehad en gaat maandag 13/2 naar Rotterdam waar deze enkele dagen later op de boot wordt geladen.

Bij de FYCO inspectie werd vooral gekeken naar elektrische apparaten en of deze functioneren zoals het hoort , Indien u dus spullen aanlevert met een stekker dan graag het merk, type en serie nummer met de test datum met naam en tel nummer op het apparaat te plakken en nog beter is om deze technische info ook op de vrachtbrief te vermelden.

Onze voorkeur is echter om voor de laatste containers zo weinig mogelijk van dit soort spullen te versturen, dit soort inspectie kosten ons nl veel geld oa door de dubbele wegtransport kosten zoals in dit geval is gebeurd.

Container 2 2023, vol geboekt !

Deze is reeds vol met spullen die al in Coevorden zijn gebracht of nog gebracht gaan worden of nog door ons worden opgehaald vanaf 17 februari. Wij gaan ervan uit dat we deze eind februari of de eerste week van maart kunnen gaan laden

Container 3 2023 nu ca 20 % gereserveerd op basis van vrachtbrieven.

Eind maart willen we deze laatste container laden als een soort van extra service voor onze klanten. Momenteel is er nog voldoende ruimte, mocht u nog spullen met deze laatste container van omze stichting willen versturen wacht dan niet te lang met het invullen van een vrachtbrief want vol is echt vol.

Onze voorkeur gaat zoals altijd uit van zelf brengen maar we gaan vanaf begin maart zeker ook nog wel ophaal routes rijden voor deze laatste container.

Zodra deze container vol is geboekt op basis van de vachtbrieven wordt de digitale vrachtbrief van de site gehaald en kan er niets meer aangemeld worden.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.