Container info en meer.

De container die eind december is verstuurd zal volgens de laatste informatie omstreeks 14 febr. aankomen in Banjul. Zodra deze is vrijgeven en gelost bij de hal zullen we iedereen die spullen in de container heeft vervoerd een mail sturen dat de spullen z.s.m. opgehaald kunnen worden

De container die een FYCO inspectie heeft gehad gaat maandag 13/2 weer naar Rotterdam en zal volgens het huidige plan woensdag 15/2 geladen worden op de boot richting Gambia . En zal waarschijnlijk medio april aankomen in Banjul.

De container van februari gaan we eind februari of begin maart laden.

Vanaf 17 februari rijden we nog enkel ophaal routes die hopelijk nog in de container passen en anders geladen worden in de container van eind maart. iedereen die gebruik heeft gemaakt van deze route zijn inmiddels geïnformeerd

We gaan ervan uit dat ervan uit dan we vanaf 10 maart maar nog enkele ophaal routes gaan rijden voor de laatste container, indien u hier gebruik van wenst te maken maak dit dat z.s.m. kenbaar via de digitale vrachtbrief.

Om een duidelijk beeld te krijgen van wat en hoeveel spullen we nog kunnen verwachten voor de laatste container in maart graag z.s.m. een vrachtbrief invullen want nogmaals vol is vol.

Wij verwacht dat we uiterlijk op 24 en 25 maart de laatste container te gaan laden.

Deze container is inmiddels voor ca 30 % vol geboekt volgens de vachtbrieven en of al gebrachte goederen in Coevorden.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.