Ophaal ritten , containers en meer.

De container de we eind december hebben verstuurd zal vermoedelijk omstreeks 19 febr. aankomen in Banjul , zodra deze is vrijgeven en is gelost zal iedereen die spullen met deze container heeft vervoerd middels een mailtje worden geïnformeerd. Normaal duurt dit nog wel een aantal dagen na aankomst in de haven.

De container HASU5152260 die 13 /2 weer naar Rotterdam is vertrokken zal binnenkort geladen worden en dan waarschijnlijk in april aankomen in Gambia

We gaan 2,3 en 4 maart weer een container laden, dit is voor ons de zgn. februari container.

We willen op 24 en 25 maart graag de laatste container laden die wij als stichting naar Gamba versturen . Deze container is momenteel al voor 55 % vol op basis van vrachtbrieven en reeds gebrachte spullen. Er is momenteel dus nog wel voldoende ruimte en zolang de digitale vrachtbrief op de site staat is er ook ruimte beschikbaar maar wacht niet te lang als u hier nog gebruik van wilt maken.

Vanaf 17 februari rijden we weer enkele ophaal routes oa naar Twente , Noord en Zuid/ Oost Nederland , de adressen en inleverpunten zijn hier inmiddels over geïnformeerd. Deze routes zijn inmiddels al behoorlijk vol mbt de ruimte in de bus met aanhanger.

We gaan ervan uit dat we medio maart nog een keertje ophaalroutes gaan rijden voor de zgn. maart container.

De Noord Holland / Utrecht route zullen we ook z.s.m. plannen dit kon nl niet eerder omdat er enkele adressen waren die de spullen pas na 1 maart gereed hadden staan voor transport oa door het verblijf in Gambia.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.