Nog even voor alle duidelijkheid !

Afgelopen dagen hebben we weer de routes gereden en alle spullen die tijdig waren aangemeld opgehaald.

De eerst volgende rit die willen gaan rijden zullen we in week 10 plannen. Dit betreft dan de Noord-Holland, kop van Zuid Holland en Utrecht route . Dit is dan ook gelijk de laatste kans dat wij spullen ophalen van het inleverpunt in Haarlem.

Na deze rit zullen we ook z.s.m. de andere inleverpunten nog een keertje bezoeken als dat nodig mocht zijn en daarna worden ook deze inleverpunten voor ons gesloten . Of er inleverpunten zijn die verder willen met een andere vervoerder is ons niet bekend maar niet ondenkbaar misschien.

De laatste container is inmiddels al voor ca 75 % vol gepland en wordt 24 maart geladen.

Aanmelden van goederen kan zolang de digitale vrachtbrief op onze de site actief is.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.