De laatste lootjes

We hebben maandag en dinsdag de laatste ophaal routes gereden en gaan vanaf 23 maart onze laatste container laden.

Spullen die eerder al zijn aangemeld of op de reservelijst stonden kunnen t/m zaterdag 18 maart gebracht worden in Coevorden.

Zoals we nu kunnen zien zullen begin april de twee vorige containers gelijktijdig aankomen in Banjul, zodra deze zijn gelost zult u een mailtje ontvangen dat de spullen opgehaald kunnen worden. Omdat we stoppen als stichting is het zeker belangrijk dit ook inderdaad z.s.m. gebeurd.

Ons inleverpunt in Weerselo gaat door met een proefperiode van ongeveer een half jaar v0or BeNeGambia, maak hier dus gebruik van om zo dit punt te behouden. Mocht u hier gebruik van willen maken dan kan dat via de site van WWW.BeNeGambia.be

Een andere optie is www.GambiaforYou.com deze organisatie haalt ook op maar meestal niet in noorden mits het grote partijen zijn misschien. Gewoon even contact opnemen met hun misschien

Aalten heeft ook aangegeven wel door te willen maar weet niet met wie van de andere vervoerders.

Het inleverpunt Haarlem die ook inleverpunt was voor Gambia for you stopt helemaal als inleverpunt .

Wat de inleverpunten in Arnhem , Nijmegen, Steenbergen en Winsum gaan doen is ( nog ) niet bij ons bekend maar mochten we meer weten zullen we dat op zeker ook onze site kenbaar maken.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.