Laatste container

De laatste container die afgelopen week naar Rotterdam is getransporteerd is helaas ook weer onderworpen aan een FYCO inspectie in Rottredam 2e keer dit jaar.

De container is 2 april gelukkig wel met de geplande afvaart met de Marskal Mearsk vertrokken richting Gambia, was voor ons erg spannend of wel dit ging lukken afgeloppen weekend.

Onze hal hebben we afgelopen week leeg opgeleverd aan de nieuwe huurder ( Donker Groen hoveniers)

Zoals we nu kunnen zien zullen de 2 eerder verstuurde conainers van 2023 in week 15 bijna gelijktijdig aankomen. Zodra deze containers zijn vrijgegeven en gelost zullen de verzenders die spullen in deze containers hebben vervoerd een mail ontangen voor het afhalen van de spullen.

Kom niet eerder naar de hal voordat de afhaal mails zijn verstuurd .

Nogmaals een waarschuwing haal alle spullen wel zsm op na het ophaal verzoek per mail, dit geldt ook voor spullen die er misschien nog staan van eerder gelost containers . De ruimte in de hal is zeer nl beperkt zeker als er 2 containers bijna gelijk aankomen. Maar ook door het stoppen van de stichting is opslag in de hal is geen echte optie meer wat ons betreft , mits een persoonlijke afspraak met Jereba gemaakt kan worden voor opslag .

Afsluiting van een tijdperk waarin we samen met onze contacten in Gambia en onze klanten en sponsoren veel mooie dingen hebben kunnen doen voor Gambia waar het zo nodig is.

Wij hopen dan ook dat veel van onze klanten snel een andere vervoerder kunnen vinden om het werk wat ze deden voort te zetten. Mochten wij nog meer inlververen punten te horen krijgen van andere vervoerders bv of klanten dan zullen we dit ook op onze site aangeven.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.