Mearsk container planning

Hier onder de planning zoals ook te vinden op de track en trace site van Mearsk .

Let op deze datums schuiven nog al eens en dit is dan ook meer als richtlijn bedoeld . Zodra deze in de haven is aangekomen en gelost kost het vaak nog ca 1 week voordat deze vrij gegeven en gelost is bij de hal van Jereba.

U krijgt een mail zodra u de spullen op kan komen halen bij de hal. Zodra de mails zijn verstuurd graag zsm de spullen ophalen zeker voor de eerste container omdat de 2e container 2 dagen later al aankomt volgens de Mearsk planning.

HASU5152260, aankomst in de haven 9 april, is minimaal 1 week later vertrokken dan gepland ivm een FYCO inspectie in Coevorden.

TCLU5147918, aankomst in de haven 11 april.

MRSU4142967, aankomst in de haven op 23 april volgens laatste planning van Mearsk maar omdat dit nog wel even duurt zal dit zeker nog wel een paar keer wijzigen tevens zou dit dan wel heel erg snel zijn. Deze container heeft ook een FYCO inspectie gehad in Rotterdam maar gelukkig wel geladen op de geplande afvaart van 2 april op de Marskal Mearsk.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.