Container update 21 april

Container TCLU5147918 heeft wat vertraging opgelopen doordat deze aan kwam in de periode van Pasen , Ramadan en vandaag het Suikerfeest en er 2 container vlak achter aankwamen in Banjul. We weten inmiddels al wel dat deze gisteren wel is vrijgegeven maar nog niet naar de hal is getransporteerd door de drukte in Gambia ivm het Suikerfeest. Zodra Jereba transport kan regelen van de haven naar de hal en de container ook gelost is zullen we iedereen weer informeren per mail.

Helaas hebben de laatste containers nogal wat tegenslag en vertraging gehad oa door 2 x een douane fyco, eentje in Coevorden en de laatste in Rotterdam en nu weer de vertraging met de TCLU….. container maar we hebben er vertrouwen in dat de TCLU…. nu spoedig gelost gaat worden. En daarna de MRSU….

De 3e en laatste container de MRSU4142967 is momenteel onderweg van Tanger naar Banjul en zal volgende week aankomen in Banjul, hebben nog niet vaak gezien dat het transport zo snel ging want deze is 2 april pas geladen in Rotterdam.

Nog steeds van groot belang is dat zodra er een bevestigingsmail is verstuurd dat de goederen z.s.m. afgehaald worden. De hal van Jereba is nl geen opslagloods en zeker niet nu we zijn gestopt als stichting.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.