Spelregels

Onze prijs is € 170.- euro per kubieke meter. Deze prijs is op basis van de huidige container kosten die tegenwoordig erg onstabiel kunnen zijn en de sterk gestegen invoer kosten.

Wilt U dat de goederen verzekerd worden, dan dient U zelf een verzekering af te sluiten
(indien u niet verzekerd bent zijn wij niet aansprakelijk voor verlies of beschadigingen aan/van uw goederen ).Voordat de goederen gebracht worden, moet er een vrachtbrief naar ons gestuurd worden.Wij proberen de ophaal ritten te combineren waar dat kan hierdoor kunnen de ophaal kosten wat gunstiger uitvallen hierdoor kan het soms iets langer duren voor we langs komen.  mocht er  toch spoed zijn laat het ons dan weten. Wij bereken de ophaalkosten op basis van de afstand vanaf Coevorden en de dieselprijs waardoor de prijs soms wat hoger of lager kan zijn. Losse privé ritten waarbij we veel goederen op moeten halen worden berekend op basis autohuur , extra kilometers boven op de vrije dag kilometers plus diesel kosten

Betreft materialen bedoeld als giften.
1. Alle goederen moeten goed verpakt zijn in bijvoorbeeld bananen dozen, verhuis dozen of andere stevige dozen.
-Geen Chips dozen.
-Geen zwakke verhuisdozen.
-Geen dozen die qua formaat niet handelbaar zijn.
2. De dozen moeten goed gesloten zijn en met goede kwaliteit plakband dicht gemaakt worden. Spullen die in de regentijd aan komen mogen wel met vuilniszakken beschermd worden.
3. Materialen die niet in dozen kunnen worden verpakt, dienen ook goed verpakt te zijn. Dus niet los of in onderdelen. Dit in overleg met ons.
4. Op elke verpakking zet U duidelijk de naam en het telefoonnummer van de ontvanger. En uw eigen naam. U kunt hiervoor een standaard pakket label downloaden onder het tabblad transport
5. U maakt een paklijst deze kunt u vinden onder (transport -> digitale vrachtlijst) en vooral ook de taxatie waarde vermelden.

Betreft materialen die als handelsgoederen worden verzonden.
1. Voor deze materialen gelden dezelfde regels als boven omschreven.
2. Als extra dient op de verpakking worden geschreven dat het gaat om handelsgoederen.
3. Op de paklijst dient ook aangegeven te worden dat het gaat om handelsgoederen.
4. Er dient een factuur bijgesloten te worden van de waarde van de goederen.
Betreft fietsen en brommers.

Koelers en Vriezers etc  m0gen net gevuld zijn met koelmiddel met de codes R22,R12,R404A,R507A en R502 dit is te vinden op de compressor achter onderaan het apparaat. 

Vloeistof accu’s zijn ook verbodenVloeistoffen  zijn ook niet toegestaan omdat men tijdens het scannen dan niet kan zien wat het voor vloeistoffen zijn  en dit kan erg duur worden. Dit is geheel voor de verantwoording van de verzender zoals op de vracht brief vermeld.

Voor fietsen en brommer graag de trappers demonteren of naar binnen richten en het stuur in de lengte richting van de fiets draaien                                                   Voor een fiets reken wij 0,35 m3 x het m3 tarief 

Opslag kosten.                                                                                                                                Voor goederen die langer dan 3 maanden in de hal in Coevorden en Gambia staan zullen we opslagkosten bereken. Het is dus belangrijk dat de spullen die gebracht of opgehaald worden z.s.m.  betaald worden zodat deze te verzonden kunnen met de eerst volgende container en zodra de goederen in Gambia zijn aangekomen deze z.s.m. opgehaald  worden om zo onnodige extra kosten te voorkomen. Goederen die niet opgehaald vervallen na 5 maanden aan de hal eigenaar in Gambia om deze bv te verkopen of te schenken aan een goed doel.