Ophaalservice info en voorwaarden 2022

Deze service is in principe bedoeld voor het ophalen van hoeveelheden van ca 1 m3. Uiteraard gaat onze voorkeur uit om de spullen zelf te brengen naar Coevorden  

De kosten worden berekend met de ANWB routeplanner met een minimaal tarief van 25 euro voor privé adressen en voor goederen die ingeleverd zijn bij inleverpunten 1,50 per item ( bananendoos ).

Kleinere hoeveelheden kunnen we van een inleverpunt ophalen. Zodra daar de minimale hoeveelheid  van ca 1 m3 of meer is aangemeld zullen we deze z.s.m. opnemen in een gecombineerde route.

Ophaalplaatsen staan in keuzelijst in de digitale vrachtbrief. Indien U hier “ Coevorden” kiest dan gaan we ervan uit dat u de goederen zelf verstuurt of zelf komt brengen.

De  routes worden qua kosten zo effectief mogelijk gepland met een huur bus of verhuiswagen op basis van het aanbod waarbij wij uitgaan van een  minimale lading van  4 m3, max is ca 8 m3. Bij grote volumes geven we een afgesproken prijs als we dit niet kunnen combineren met andere adressen omdat we dan specifiek voor dit apart een bus oid moet gaan huren wat al snel meer 100 euro per dag is afhankelijk de afstand.

Onze voorkeur gaat uit naar bananendozen die op de standaard maat dichtgeplakt zijn, gebruik van plastic of krimpfolie is niet toegestaan in Gambia. Eventueel kunnen we op aanvraag  gratis dozen meenemen om de goederen te verpakken. Deze zijn iets kleiner dan bananendozen en iets minder stevig maar goed bruikbaar en door de maat ook iets goedkoper qua vervoerskosten.

Goederen die niet of  slecht verpakt zijn zullen wij niet beter verpakken slecht verpakt goederen hebben een grote kans op schade maar dat is geheel voor eigen risico

De goederen of pakketten mogen niet zwaarder zijn dan 25 kg, mocht dit niet mogelijk zijn dan zal er hulp aanwezig moeten zijn om te helpen met  laden, indien dit niet mogelijk is zullen we deze goederen laten staan. Wij hebben voor het laden de beschikking over pallets, palletwagen en een steekkar

De goederen moeten duidelijk voorzien zijn van een label met naam en telefoonnummer van de verzender in Nederland en de ontvanger in Gambia, dit label is ook te vinden onder het menu van” transport“. De goederen worden door ons ter plekke of in Coevorden voorzien van een sticker waarop vermeld een code, adressen en contact gegevens.

Wij werken met een routeplanner tot een maximale duur  van ca 8 tot 10 uur per dag.  Wij streven ernaar om a 1 week voor de rit u te informeren over de ophaaltijden van uw  goederen. Deze planning geeft een tijdslot waarin we op het adres kunnen zijn mochten we dit niet halen dan proberen we u te bellen.

Wij hanteren een standaard laadtijd van ca 15 minuten, mocht dit om wat voor reden niet haalbaar zijn, laat het ons dan z.s.m. weten.

Team Bennie Helpt Gambia.